Marina Ferrer Soliveres de l’IES Maria Blasco ha guanyat el segon Premi Sambori en la modalitat de «Batxillerat i Cicles Formatius» a nivell autonòmic PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrator   
Jueves, 17 de Junio de 2021 13:02

Foto Marina Ferrer1

Marina Ferrer Soliveres de 1r de Batxillerat-E de l’IES Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig ha guanyat el segon Premi Sambori en la modalitat de «Batxillerat i Cicles Formatius» a nivell autonòmic. L’acte de lliurament del XXIII Concurs de Literatura en Valencià va tindre lloc el passat dissabte 5 de juny al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló.

    La nostra alumna ha estat guardonada en la fase de «País» pel treball Ell o jo. Marina ha hagut de competir amb centenars  de jóvens que s’han presentat a aquesta edició dels premis. De fet, Laura Font, presidenta de la Fundació Sambori, ha destacat l’altíssima participació d’alumnat, el major de tot Europa: «més de 90.000 participants de més de 400 centres i la implicació de 4.000 docents». Són premis essencials per a la normalització lingüística perquè potencien la imaginació de l’alumnat i faciliten la lectura i l’escriptura en valencià.

    Des de l’IES Maria Blasco li donem la més sincera enhorabona i l’animem a seguir escrivint en futures edicions.

 

Activitats de Reforç FSE

Aquest centre realitza activitats cofinançades pel Fons Social Europeu

Web Familia

webfamilia

IES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01