Clausura oficial de curso 2017-18 y Graduación de 4º de la ESO y 2º FPB del IES María Blasco

El jueves, 28 de junio, tuvo lugar el acto de clausura oficial del curso 2017- 2018 y la Graduación de 4º ESO y 2º de FPB en el IES María Blasco. En el transcurso de dicho acto se entregaron los...
Leer más...

Emissió de Rosquilletres d'À Punt

El pròxim dia 1 de juliol a les 10:45 s'emetrà en À punt el programa Rosquilletres en què van participar els nostres alumnes de 3r B acompanyats del seu professor Vicent Llin....
Leer más...

Graduación de la X Promoción de Bachillerato del IES María Blasco

El pasado viernes, 8 de junio, tuvo lugar en el IES María Blasco el Acto Académico de Graduación de su décima promoción de bachillerato. En el transcurso del acto dirigieron unas palabras el d...
Leer más...

5 de Junio, día mundial del Medioambiente

Para conmemorar el día Mundial del Medioambiente durante el primer recreo del martes  se hizo lectura de un escrito en defensa de la Naturaleza.   En él han participado todos los ...
Leer más...

Últim programa de ràdio del curs 2017-2018

El dia 15 de juny a les 20h s'emetrà l'últim programa de ràdio "Una finestra al món" del curs 2017-2018. Moltes gràcies a l'alumnat i al professorat col·laborador, especialment als alumnes de ...
Leer más...

Visita l'exposició "Els nostres monstres"

L'alumnat de primer "G"  d'ESO visita l'exposició Els nostres monstres, instal·lada a la biblioteca del nostre centres ...
Leer más...

PREMIADOS DEL X CONCURSO LITERARIO

Ya tenemos los ganadores del X Concurso Literario IES María Blasco. Aquí está el fallo del jurado   Enhorabuena a los ganadores y ánimo a todos para el certamen del próximo curso  ...
Leer más...

EL IES MARÍA BLASCO Y EL IES GAIA CELEBRAN LOS DIEZ AÑOS DE SU PROYECTO DE MEDIACIÓN

El pasado 11 de mayo, el IES María Blasco y el IES Gaia celebraron los diez años de la puesta en marcha de su proyecto de formación de equipos de mediación en los centros educativos. Este proyec...
Leer más...

Libros de texto 2018-2019

Descárgate la lista completa de libros para el curso 2018-2019. De todas maneras es importante que leas todas las consideraciones para evitar gastos innecesarios.

Actualizado 10/7/2018

 
Calendario exámenes convocatoria extraordinaria Junio 2018
Noticias - Otras noticias

Descarga el pdf con la fecha y hora de los exámenes de ESO, 1º bachillerato y FPB en la convocatoria extraordinaria en turno de diurno y nocturno:

 
Circular de fi de curs (ESO, FPB i 1er BATXILLERAT)

Descarregar ací

Estimats pares i mares:  

Els informem d'alguns assumptes que poden resultar del seu interés en relació amb la finalització d'aquest curs escolar i l'inici del següent:  

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES. Les classes finalitzaran el dimecres 20 de juny. Per als últims dies (de dilluns 11 de juny a dimecres 20 de juny) alguns grups tenen programades activitats extraescolars. Si no hi haguera cap activitat programada, les classes es dedicaran preferentment a repàs de continguts que haurà de superar en la convocatòria extraordinària l'alumnat amb assignatures suspeses.  

ENTREGA DE NOTES. Es realitzarà el divendres 15 de juny. Els/les tutors/es informaran sobre l’horari de recollida.  

EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA. La convocatòria d'exàmens extraordinaris tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juny. L'horari en què tindran lloc els exàmens de les diverses assignatures es publicarà una setmana abans en la pàgina web i en els finestrals d'accés a l'Institut. L'entrega de notes corresponent a aquesta convocatòria serà el dimecres, 4 de juliol, a les 10:00.  

ATENCIÓ A PARES. Els professors atendran els pares en el seu horari d'atenció habitual fins al 20 de juny i de 10.00 a 13.00 els dies 21, 22 i 25 de juny. És particularment aconsellable contactar amb el professorat responsable de les diverses matèries en cas de necessitar alguna informació sobre la forma de preparar els exàmens extraordinaris de finals de juny.  

MATRICULACIÓ. L'alumnat de 4t d’ESO que haja de repetir curs en 2018/2019 rebrà el sobre de matrícula el 4 de juliol amb les notes de la convocatòria extraordinària. La data d'entrega en Secretaria del sobre complimentat serà el 6 de juliol. A l'alumnat que accedisca a 1r Batxillerat se li entregarà el sobre de matrícula el 19 de juliol una vegada publicades les llistes definitives d'admesos. Les dates de matrícula són del 19 al 26 de juliol.  

TAQUILLES. Les taquilles han de quedar buides i obertes el 29 de juny. L'alumnat conservarà el cadenat per al curs pròxim. Es tallaran els cadenats de les taquilles que a partir d'aquesta data romanguen tancades per a poder revisar-les i el centre no se’n farà responsable del contingut.  

BIBLIOTECA. L'alumnat que tinga llibres en préstec haurà de tornar-los com més prompte millor. El termini per a la devolució acaba el divendres 8 de juny. No se'ls entregarà el butlletí de notes als alumnes que tinguen llibres en préstec fins que no en realitzen la devolució.  

ACTES DE COMIAT DE 2n DE BATXILLERAT I CLAUSURA DE CURS. Els invitem a assistir als actes de fi de curs. L'acte de comiat i entrega d'orles de 2n de Batxillerat es realitzarà el divendres, 8 de juny, a les 19:30 en el pati de l'Institut. L'acte de clausura de curs es realitzarà el dijous 28 de juny, a les 19:00, també en el pati de l'Institut. Ací tindrà lloc l'entrega d'orles dels grups de 4t d'ESO i 2n d’FPB, de diversos premis i dels diplomes al bon aprofitament acadèmic.  

LLIBRES DE TEXT. La llista amb els llibres estarà disponible en el mes de juliol. En cas de compra, en previsió d'algun possible canvi, es recomana, fins que el professor confirme en els primers dies de curs el seu ús, no folrar-los ni posar-los nom i adquirir-los en un establiment que permeta el canvi o devolució.  

BANC DE LLIBRES . La devolució dels lots de llibres pertanyents al Banc (XarxaLlibres) es realitzarà els dies 21 i 22 de juny en horari de matí (s’habilitaran noves dates al juliol). Les famílies que ja pertanyen al Banc de Llibres, així com aquelles famílies que vulguen incorporar-se per al pròxim curs, hauran d’estar pendents de les normes, instruccions, documentació, terminis i dates que es publicaran en la pàgina xarxallibres.iesmariablasco.com i en els taulers d'anuncis del centre.

INICI DE CURS 2018/2019. El calendari d'inici del curs es publicarà en la pàgina web o en els taulers d'anuncis del centre durant la primera setmana de setembre.  

Sant Vicent del Raspeig, 1 de juny de 2018
DIRECCIÓ, IES MARÍA BLASCO

 

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 2 de 26

Novedades

2015-10-24-Convocatoria Historia pendientes

Añadidas Fotos Rafting a Galería

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

18/03/2013 - Vuelta de nuevo

Octubre 2018
 Lu  Ma  Mi  Ju  Vi  Sa  Do 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Ver agenda completa

L

Clásica antigua

SOLER. Fandango

M

Clásica moderna

GINASTERA. Danza del trigo

X

Cine y televisión

IGLESIAS. Todo sobre mi madre

J

Jazz, otras

BERK. I Can't Stand It

V

Pop, rock, ...

PAULINA RUBIO. Mi nuevo vicio

Clausura oficial de curso 2017-18 y Graduación de 4º de la ESO y 2º FPB del IES María Blasco
El jueves, 28 de junio, tuvo lugar el acto de clausura oficial del curso 2017- 2018 y la Graduaci...
Emissió de Rosquilletres d'À Punt
El pròxim dia 1 de juliol a les 10:45 s'emetrà en À punt el programa Rosquilletres en què van ...
Graduación de la X Promoción de Bachillerato del IES María Blasco
El pasado viernes, 8 de junio, tuvo lugar en el IES María Blasco el Acto Académico de Graduació...

Contacta

Webmaster
Problemas o sugerencias con la web

Secretaria
Temas de matrícula, autobús o gestión de documentos

Director
Contacto con el director

Jefatura de Estudios
Temas académicos

Vicedirección
Actividades extraescolares

Portada

Stop
Play
IES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01